Kundomdömen

Bischofsmais

NY!

Det finns ännu ingen recension.

Pistkarta
Information om skidområdet
Geißkopf
Högsta punkt: 1 121 m
Lägsta punkt: 840 m
Höjd skidort: 700 m
Liftar totalt: 8
Släpliftar: 7
Sittliftar: 1
Kabinbanor: 0
Pister totalt: 8 km
Pister:
2 km
Pister:
5 km
Pister:
1 km

Skidresor Bischofsmais - skidglädje och återhämtning i härliga landskap!

Bischofsmais

Den statligt erkända luftkurorten Bischofsmais, med en befolkning av 3 200 invånare, ligger i det niederbayerska området Regen, mitt i Naturpark Bayerischer Wald. Den traditionellt sett rent jordbruksinriktade orten är omgiven av ett unikt skogslandskap och vackra höjddrag. Idag är regionen också känd för dess stora utbud av skid- och rodelbackar, ett vidsträckt utbud av längdskidspår och de många vandringsvägarna. Framför allt de många bergen lockar till en rejält aktiv semester. Vid sidan av sportiga aktiviteter övertygar Bischofsmais även genom lugnet och möjligheterna till avslappning, vid sidan av vardagens stress. Här erbjuds ett utsökt klimat för återhämtning. Även kulturellt intresserade gäster är på rätt plats, här väntar den lokala konsten och historien.

Bayerischer Wald

Bayerischer Wald är med sina 6 000 km² det största skogslandskapet i mellersta Europa. År 1970 grundades Nationalpark Bayerischer Wald här som tillsammans med den böhmiska skogen är mellersta Europas största sammanhängande skogskyddsområde med en yta av 900 km². Vid sidan av Alperna har vintersporten en viktig roll också i denna del av Tyskland.

Här trivs framför allt familjer. Den som vill utforska det underbara snölandskapet i Bayerischer Wald, utan att stå på skidor, kan göra en romantisk tur med häst och släde. Det lönar sig även att besöka de berömda slotten, borgarna och klostren i Bayerischer Wald. Du bör även lära känna de många restaurangerna och traditionella stugorna, vilka erbjuder både regionala och internationella läckerheter.

Resa Bischofsmais

  • Tåg: Regen (ca. 10 km), Deggendorf (ca. 20 km)
  • Flyg: München (ca. 135 km), Linz (ca. 165 km), Salzburg (ca. 185 km), Nürnberg (ca. 195 km)

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter