Kundomdömen

USA

5 Antal omdömen:

100 % Rekommendationsnivå:

Orter i 7,5
Skidområden 8,0

Längdskidåkning USA

I USA är längdskidåkning inte så utbrett som i Europa, men (till viss del) genom den europeiska turismen är sporten på frammarsch. Mitt i Klippiga Bergen befinner sig skidorten Breckenridge. Längdskidåkare kan här glädja sig över 32 km med spår – och detta i White River National Foretsts härliga omgivning.
Mer information om längdskidåkning i Breckenridge.Ännu är orten Copper Mountain relativt okänd. Här kan du dock ge dig ut i 25 km spår genom den underbara nationalparken. Genom de olika geografiska förutsättningarna i nationalparken är detta område anpassat för såväl nybörjaren som den avancerade åkaren. Den som gärna vill ut på andra äventyr efteråt kan glädja sig över ett omväxlingsrikt nattliv. Här gäller bara en enda sak: ”Kunden är kung”.
Mer information om längdskidåkning i Copper Mountain. Även värt att rekommendera är spåren omkring Vail/Beaver Creek med en längd av totalt 35 km. För längdskidåkningsintresserade är längdskidcentrumet i Beaver Creek idealiskt. Detta centrum befinner sig ovanför Strawberry ParkExpress Lifts.
Mer information om längdskidåkning i Vail/Beaver Creek.

Orter för längdskidåkning i USA

Karta Förstora

ort spårkilometer Höjd ort
17 km 2 445 m
125 km 2 765 m

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter