Lyxsemester – gör drömmen om komfort och njutning till verklighet!

Innebär en riktig drömsemester för dig ett bastu- och badområde med saltstens- och stenoljebastu, en inglasad utomhuspanoramapool, drycker som serveras hela dagen eller en mysig vin- och cigarrlounge med öppen spis och bibliotek? Då har du kommit rätt!

Våra lyxiga 4-stjärniga-superior och 5-stjärniga boenden skämmer inte bara bort sina gäster med bekväm, modern och elegant inredning. Den unika atmosfären bjuder också in till att riktigt njuta och må bra. Lyxsemester i Österrikes, Italiens och Frankrikes vackraste områden – hos oss får du garanterat valuta för pengarna!

Vad innebär lyx under skidsemestern?

Avkoppling och återhämtning för både kropp och själ och sportiga utmaningar i skidområdet. Det finns helt enkelt ingen bättre kombination när man vill fly vardagen ett slag. När du inte är i skidbacken kan du förutom massage, behandlingar och bastubad även njuta av utsökt och hälsosam kost.Kulinariska specialiteter och ett stort spa- och wellnessutbud ger dig tillsammans en förstklassig skidresa. Har du kanske något särskilt önskemål? Oavsett om du föredrar vegetariska rätter, dietkost, skönhetsbehandlingar eller barnpassning så kan årets bästa vecka ofta kompletteras ytterligare.

Rätt skidort för lyxälskare

Om du lägger stor vikt vid en mångsidig palett av vintersportaktiviteter, exklusiv shopping och gourmetrestauranger så rekommenderar vi exempelvis Sölden. Sölden är ett verkligt paradis för skidåkare och är känt för sitt stora utbud av nedfarter i alla svårighetsgrader. Dessutom erbjuds här avkoppling i världsklass framför vackra alpkulisser.Har du drömt om att skämma bort dig som själv som en riktig filmstjärna? Då är St. Moritz i Schweiz helt rätt. Ortens atmosfär är en upplevelse för sig, och här kan man verkligen koppla av, till exempel i en lyxig bergsstuga. Självklart kan man njuta av en lyxig skidsemester också i mindre, inte nödvändigtvis lika kända, orter, till exempel i Waidring, Bürserberg och Wagrain i Österrike, Oberstaufen i Tyskland och Val Cenis i Frankrike.

Finns det något speciellt lyxälskare bör tänka på i planerandet?

Under en lyxskidsemester måste självklart atmosfären vara den rätta. Med hjälp av sökfiltren på vår hemsida kan man enkelt kryssa i de kriterier som är viktiga, till exempel vad gäller rummens bekvämligheter, eller vad wellnessområdet ska innehålla. På så sätt behöver du bara se de boenden som passar just dig.Om du reser med barn eller inte blir avgörande för om du framförallt ska rikta in dig på utpräglat familjevänliga boenden eller vuxenhotell. Även ankomst och hemresa för din exklusiva skidresa bör vara så okomplicerad som möjligt, så att du redan under ditresan kan känna att den lyckade semestern har börjat!

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter