Romantisk skidsemester för två – resor för dig och din partner

När du njuter av en sagolikt vacker panoramautsikt över Alperna, och har nypreparerad pist under skidorna är skidåkningslyckan nästan total. Men bara nästan. För bäst blir skidsemestern först när man kan dela sport, njutning och glädje på tu man hand. Upplev Alpernas förtrollande bergvärld tillsammans, antingen under en sportig skiddag i backarna, en fackelvandring till en traditionell bergsstuga, en rodeltur eller en gemensam tur med häst och släde genom orörda vinterlandskap. Ta en titt på våra erbjudanden och boka en skidresa för dig och din partner!

Romantisk skidsemester för två – resor för dig och din partner
Romantisk skidsemester för två – resor för dig och din partner

Skidåkning för par

Vi ser till att ni bara behöver pyssla om varandra. På våra utvalda hotell kan ni ofta ge er ut i skidområdet precis runt husknuten. Njut av romantiska stunder på tu man hand, över en bit god mat, i baren eller i bastun. Efter en lyckad dag i backarna kan man sätta pricken över i:et i form av en romantisk middag med levande ljus, eller varför inte göra lyxen till vana och boka ett lyx- eller wellnesshotell. Här kan man verkligen skämma bort sig själv i spaavdelningen eller låta smaklökarna dansa längs menyn fullspäckad av All-Inclusive-läckerheter. Oavsett vad du väljer att fylla dagarna med så är vi övertygade om att vistelsen på våra hotell i Alpernas finaste regioner kommer att bli en oförglömlig upplevelse. Om du vill vara säker på att romantik och lugn står i fokus så kan vi rekommendera våra vuxenhotell. Endast gäster från 16 eller 18 är välkomna, vilket innebär att ni inte behöver riskera att dela simhallen med en drös barn.

Vad är några av fördelarna med att boka en romantisk skidresa för två?

Frågan kanske känns lite onödig, men vi har i alla fall svaren! En skidsemester på tu man hand är en upplevelse som kommer att binda er samman som par. Boendena i skidområdena är ofta väldigt gemytligt inredda, vilket bidrar till att skapa den särskilda atmosfär som många förknippar med en skidresa. Dessutom spenderar man semestern på orter som inte brukar spara på juldekorationerna. En kvällspromenad i ett vackert skidområde får därmed ett extra romantiskt skimmer, som om inte den klara stjärnhimlen i bergen vore nog. En skidsemester som par erbjuder också en perfekt blandning av aktiviteter och avkoppling. Susa nedför backarna under dagen, småprata i liften och avnjut en god lunch i någon traditionell bergsstuga. På eftermiddagen kan ni koppla av på ert boende med simhall, bastu och/eller massage, innan det är dags för en romantisk middag med bergsutsikt på kvällen. Hur man än vrider och vänder på det, så talar allt för en skidresa som par!

Vad ska man tänka på när man bokar en skidresa som par?

Oavsett om du och din partner ger er ut i snön i Österrike, Frankrike, Schweiz eller Italien så blir er skidresa lyckad om ni väljer rätt boende. Innan ni bokar, fråga er själva vad ni har för förväntningar på boendet. Ska det till exempel finnas ett stort wellnessutbud? Använd i så fall vår filterfunktion för att ta fram erbjudanden märkta "wellness". Eller är det viktigt för er att boendet ligger nära liftarna? Filtrera i så fall fram de alternativ som finns i kategorin "Pistnära". Oavsett vilka förväntningar ni har, så är vi övertygade om att ni kommer att hitta ett passande erbjudande för er skidsemester på tu man hand!