Kundomdömen

Saalbach

562 Antal omdömen:

97 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,1
Skidområde 9,4
Pistkarta
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Information om skidområdet
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Högsta punkt: 2 096 m
Lägsta punkt: 830 m
Höjd skidort: 1 003 m
Liftar totalt: 70
Släpliftar: 20
Sittliftar: 21
Kabinbanor: 29
Pister totalt: 270 km
Pister:
140 km
Pister:
112 km
Pister:
18 km

Skidresor Saalbach – en komplett vintersemester!

Saalbach

Den populära orten Saalbach ligger på 1 003 meters höjd, mitt i ett sagolikt bergslandskap. Tidigare var Glemmtal en fattig lantbruksdal, idag lockar den med livliga orter och ett vintersportparadis. Tack vare en tunnel är orten praktiskt taget bilfri sedan ski-världsmästarskapet 1991, vilket möjliggör trevlig shopping på gågatorna.

Vägarna till liftarna och backarna är ytterst korta och sport-, after ski- och kulturutbudet lämnar inget kvar att önska. Här finns allt mellan himmel och jord i aktivitetsväg. Om trevlig shopping på gågatorna eller kägelspel, rodel, snowrafting och –tubing, skridskoåkning eller romantiska turer med häst och släde – för fantasin finns det inga gränser!

Saalbach-Hinterglemm

Inne i Glemmtal ligger regionen Saalbach-Hinterglemm, som är en del av Salzburger Lands unika vintervärld. Området hör till de kända Kitzbüheler Alpen och lockar med många fritidsmöjligheter. Här blir semestern inte bara till ett nöje, utan till en ren upplevelse. Vare sig du åker i världsmästarnas spår, hoppar i halfpipe eller njuter av härliga offpistbackar – i värdorten för de alpina världsmästerskapen 1991 tillgodoses dina önskemål på bästa sätt. Den enastående skidcirkusen i Saalbach-Hinterglemm omsveper dig! Tack vare tunnlar i de båda ortsdelarna har gågator kunnat byggas upp i hela orten, vilket har gjort orten än mer avkopplande. Och när det blir mörkt pulserar nattlivet i talrika stugor, barer, pubar och restauranger.

Resa Saalbach

  • Tåg: Zell am See (ca. 20 km)
  • Flyg: Salzburg (ca. 85 km), Innsbruck (160 km), München (ca. 220 km)

Boenden i Saalbach

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Saalbach

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter