Familjesemester i Sverige – skidsemester med barnen!

Ibland kan det vara krångligt att hitta rätt alternativ för familjen bland det stora utbudet av skidresor. Vi vill därför hjälpa dig att spara tid i sökandet, så att du istället kan lägga energin på att planera semestern. Här ha vi samlat erbjudanden som är särskilt lämpade för familjer.

Familjevänliga boenden har ofta rum med en förbindelsedörr så att barnen kan vara i närheten av föräldrarna. För några erbjudanden har barn upp till 12 år hela 100 % rabatt på boendet, måltiderna och liftkortet! I många orter erbjuds barnpassning samt skidskolor för barn och särskild barnskidutrustning, som ofta faktiskt ingår i priset. Oavsett vilket alternativ du bestämmer dig för, så blir en familjesemester genom oss en succé!

Allmän information om skidsemester i Sverige

Den senaste i raden av skandinaviska istider har bidragit till att skapa alla våra vackra sjöar, floder och vattenfall. Även utanför landets gränser är den svenska vintern känd, och Åre stod som värd för alpina skid-VM 2007.Var i Sverige kan man åka skidor?De flesta av Sveriges många destinationer ligger såklart längs Skanderna. Man kan dela upp Sveriges skidområden i tre regioner. I norra … Mer

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter