Nyhetsbrev

Skaffa fördelar genom att registrera dig för nyhetsbrevet!

Ytterligare reseinformation

Rabatter på plats

Rabatter på plats

Om du bokat ett boende i någon av följande regioner eller orter, så erhåller du tillsammans med dina resedokument också värdekuponger som kan lösas in på plats.

Zillertal: värdekupong om 20 € för tandemflygning

Upplev det sagolika landskapet från ett helt nytt perspektiv och låt drömmen om att flyga gå i uppfyllelse! Som vår gäst i Zillertal erhåller du en värdekupong som ger 20 € rabatt för en tandemflygning vid Penken. Vi erbjuder möjligheten att uppleva något utöver det vanliga och att blicka ut över världen ovanifrån. Med godkända och professionella tandempiloter tar du dig säkert upp i luften och ned på marken igen.

Förutsättningar för passagerare

Som passagerare behövs inga förkunskaper. Oavsett om du är ung eller gammal, stor eller liten, allt du behöver är ett par rejäla skor och en varm jacka - sedan är det bara att ge sig iväg!

Villkor

  • Värdekupongen är giltig för en "hög flygtur" (1 200 höjdmeter) eller en "superhög flygtur" (1 450 höjdmeter), flygtiderna är beroende av vindförhållanden.
  • Rabattkupongen är giltig dagligen, tidsbokning ca 1 vecka före ankomst krävs (telefonnummer erhålls med reseunderlagen)
  • Transport till startplatsen ingår inte i priset.
  • Rabattkupongen kan inte lösas in mot kontanter.

Livigno

  • 20 % rabatt på hyra av skidkläder

Zell am See & Kaprun

  • 5 % rabatt på restaurangen "Deins & Meins" i Zell am See