Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare : inte viktigt Snowpark : inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter : inte viktigt Liftar och bergbanor : inte viktigt Land : alla
Längdskidspår i km : alla Kundomdömen : alla Pris per person : alla
Familjer och barn : inte viktigt After ski : inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Kundomdömen

Ischgl

847 Antal omdömen:

97 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,3
Skidområde 9,6

After Ski Ischgl

Ischgl är känt som en högborg för after ski, och dess pulserande nattliv kan jämföras med många världsmetropoler. Vid sidan av gemytliga skidstugor, barer och restauranger lockar en rad diskotek till att ge dagen en härlig avslutning. Höjdpunkten är det livliga after ski-partyt, som äger rum varje dag vid berömda "Kuhstall". Även i Trofana-Alm och Niki’s Stadl festas det loss ordentligt. Nedanför diskoteken i Ischgl finns "Madlein-Pacha" som regelbundet har ett hett showprogram. Den mest spektakulära showen är årligen återkommande Open Air-konserten i början av maj, där megastjärnor som Tina Turner, Elton John, Bon Jovi, Sting, Pink, Wir Sind Helden och Bob Dylan har uppträtt.

Lugnare är det å andra sidan i de många gemytliga caféerna, där man träffas över en läcker kopp varm choklad eller kaffe. Förutom det arrangeras olika kulturevenemang i form av vernissage, konserter samt teater- och bioföreställningar i Silvretta-Center. En unik upplevelse är den 7 km långa kvällsrodelbanan med en höjdskillnad på 950 meter.

Den som vill koppla av och återhämta sig efter en lång skiddag är på rätt plats i upplevelsebadet, med ”bastuby”, solarium och massagebehandlingar.

Både en kontrovers och en kuriositet: förbudet mot pjäxor kvällstid i Ischgl! Om du kvällstid rör dig på Ischgls gator, se då till att ha bytt ut dina pjäxor mot skor. Från klockan 20 till klockan 06 gäller förbud mot att gå runt i Ischgl i pjäxor. Förbudet ska sänka ljudvolymen och minska risken för farliga olyckor. Om du ertappas med pjäxorna på kan du straffas med böter. Reaktionerna mot förbudet har varit blandade och finns i hela spektrat från förståelse till oförståelse.

Boenden i Ischgl

Karta Förstora

Sök…
: After Ski Ischgl
För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.