Skidhotell med bubbelpool - avkopplande skidresor

Vatten, värme och massage på skidsemestern! Denna kombination är möjlig om du bokar ett skidhotell med bubbelpool, eller jacuzzi, som det också kallas. Efter en härlig dag i skidbacken, full av upplevelser, är kroppen värd en belöning i form av ett avkopplande bad i bubbelpoolen. Så slappnar man av på skidsemestern!Information om bubbelpool, öppettider och eventuella avgifter hittar du genom att klicka på ett boende, och läsa under menypunkten "Kostnader/Tjänster på plats" i hotellbeskrivningen.

Skidhotell med bubbelpool - avkopplande skidresor
Skidhotell med bubbelpool - avkopplande skidresor

Vad är fördelarna med ett skidhotell med bubbelpool?

Förutom ren avkoppling efter en skön dag i skidområdet finns också hälsofördelar med en bubbelpool. I det bubblande vattnet kan man luta sig tillbaka och låta bubbelpoolens hälsoeffekter verka. Badet hjälper till att avlasta länkar och leder. Värmen har en positiv inverkan på blodomloppet, och sätter fart på ämnesomsättningen. Dessutom slappnar man av i spända muskler och spänningar i kroppen försvinner. Efter en lång dag på skidor kan alltså en stund i bubbelpoolen hjälpa till att mildra träningsvärk. På ett skidhotell med bubbelpool får man en oslagbar kombination av skidsemester och avkoppling!

Var erbjuds skidhotell med bubbelpool?

Oavsett om man föredrar att åka till Österrike, Schweiz, Italien eller Tyskland så finns det skidhotell i många regioner, som erbjuder en jacuzzi eller bubbelpool. I en del boenden ges till och med tillgång till en privat bubbelpool. Det är perfekt för par som vill ha en romantisk skidresa på tu man hand. Delat avkoppling är dubbel avkoppling! Och dagen efter har man massor av energi för en aktiv dag i snön. Bubbelpoolerna är ofta belägna utomhus, med hisnande vacker utsikt över de omgivande bergen. Med ett glas champagne i handen bjuds man på en oförglömlig upplevelse.

Vad kostar det att använda den hotellegna bubbelpoolen?

I många skidhotell ingår användande av bubbelpoolen i priset för rummet, det vill säga att användandet är gratis. Information om eventuella avgifter hittar du genom att klicka på önskat boendet, och sedan på rubriken "Kostnader/Tjänster på plats" i hotellbeskrivningen.